Presència d'una mostra d'expositors portuguesos

Un acord amb les associacions tèxtils del país veí de Portugal; l’Associação Têxtil e Vestuário de Portugal (ATP) i l’Associação Selectiva Moda (ASM) permetran un intercanvi d’espais firals perquè expositors portuguesos puguin estar presents a BSTIM i expositors de BSTIM puguin estar a la fira MODTISSIMO. Així el visitant de BSTIM trobarà oferta també portuguesa i el visitant de MODTISSIMO trobarà indústria tèxtil catalana oferint els seus serveis.

Les entitats organitzadores de les dues fires han arribat a un acord de col·laboració que té com a objectiu sumar esforços i capacitats per a potenciar el desenvolupament comercial de la indústria de la moda dels seus respectius països.  

Modtissimo és la fira de referència del sector a Portugal amb més de 4.000 visitants, va començar sent una exposició limitada a la presentació de nous teixits i ha anat incrementant la seva oferta fins a incorporar també productes elaborats.

© Copyright 2016 by Hipo. All Right Reserved. Avís Legal

Contacte

Galeria

Premsa

Activitats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies. OK