BSTIM ES PROMOCIONARÀ A MOMAD METRÓPOLIS

BSTIM viatjarà a Madrid per estar a la fira MOMAD Metrópolis, el saló internacional de moda que organitza IFEMA el pròxim 3, 4 i 5 de febrer. Es tracta d’una gran oportunitat per promocionar la fira en un esdeveniment que acull milers de visitants i en el qual hi ha presents prop de 900 firmes del sector de la moda.

La presència de BSTIM a MOMAD s’ha aconseguit gràcies a un acord entre Fira d’Igualada, l’Agrupació tèxtil Fagepi i Modacc amb MOMAD-IFEMA. El conveni inclou, entre altres acords, l’intercanvi d’espais i per tant BSTIM també acollirà a MOMAD en la seva pròxima edició el 22 i 23 de febrer a Igualada.

Aquest acció es suma a l'estratègia de BSTIM, que a través de l'establiment de noves relacions i la consolidació d'altres col·laboracions amb entitats del sector, cerca l'aprofundiment en la internacionalització del saló. En aquest mateix sentit, s'emmarquen altres acords que han permès que BSTIM tingui presència a la fira portuguesa Motdissimo i la 080 Barcelona Fashion. 

© Copyright 2016 by Hipo. All Right Reserved. Avís Legal

Contacte

Galeria

Premsa

Activitats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies. OK