Xerrades tècniques, passarel·la de moda, exposicions... I molt més a BSTIM 2017!

Arriba BSTIM 2017 amb una gran oferta d'activitats professionals que tindran lloc abans, durant i després del saló. Aquest any el programa està farcit de propostes per a tots els perfils de visitants i expositors, des de xerrades, fins a passarel·la de dissenyadors emergents i exposicions.

El lema de l’edició del 2017 és el món de la moda sostenible. Amb motiu d’aquest fil conductor, s’organitzaran diferents activitats per a expositors i visitants com conferències i demostracions. A les bases del model de negoci de la moda sostenible figuren com a criteris fonamentals la conservació dels recursos naturals, el baix impacte ecològic dels materials emprats - que han de ser susceptibles d'unir-se posteriorment a la cadena de reciclatge -, la reducció de la petjada de carboni i el respecte per les condicions econòmiques i laborals dels treballadors que han participat des de la matèria primera fins al punt de venda.

Les jornades que s'ofereixen han estat possible gràcies a la col·laboració amb l'Ajuntament d'Igualada, la Generalitat de Catalunya  i la Diputació de Barcelona.

Consulta el programa aquí 

© Copyright 2016 by Hipo. All Right Reserved. Avís Legal

Contacte

Galeria

Premsa

Activitats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies. OK