Tot a punt perquè dimecres obri portes la fira BSTIM, que penja el cartell de complet per tercer any consecutiu

BSTIM reunirà a l’Escorxador d’Igualada més de seixanta empreses productores i espera atreure més de mil visitants en una edició centrada en la moda sostenible.

Aquesta setmana BSTIM ha tingut presència a la fira Modtissimo de Portugal, un altre certamen referent del sector tèxtil

La fira tèxtil BSTIM que se celebrarà al recinte l’Escorxador d’Igualada els propers 22 i 23 de febrer ha tornat a despertar l’interès d’expositors i visitants, fins al punt que l’organització ha hagut de penjar el cartell de complet en haver cobert ja la seixantena llarga de places disponibles per a expositors. Les empreses que han volgut exposar a BSTIM són majoritàriament tallers que fabriquen peces acabades de confecció i gènere de punt d’arreu del país, especialment de l’Anoia, el Maresme, el Vallès i el Bages, però també d’altres punts de l’Estat espanyol.

El nombre de visitants professionals inscrits també creix a bon ritme, i ja hi ha confirmada l’assistència de diversos visitants internacionals, entre els quals destaquen responsables de compres, dissenyadors i distribuïdors de marques de moda europees, cada vegada més interessats en trobar proveïdors de proximitat. Algunes d’aquestes marques internacionals que visitaran BSTIM són les sueques Diana Orving i House of Dagmar, l’italiana Happy Sheep i l'Holandesa Yaya.

BSTIM reunirà a l’Escorxador d’Igualada més de seixanta empreses productores i espera atreure més de mil visitants en una edició centrada en la moda sostenible.

Aquesta setmana BSTIM ha tingut presència a la fira Modtissimo de Portugal, un altre certamen referent del sector tèxtil
Els organitzadors, Fira d’Igualada, l’agrupació tèxtil Fagepi i l’Ajuntament d’Igualada han volgut que l’edició d’enguany de la fira contribuís a la difusió de la moda quilòmetre zero. És per això que hi haurà un Espai Showroom de Moda sostenible destinat a les empreses tèxtils que tenen en compte els impactes socials i mediambientals de tot el seu procés de fabricació, des del disseny fins a la comercialització i el consum.

La Fira BSTIM l’inaugurarà el proper dimecres 22 a les 10h del matí el Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joan Aregio, juntament amb l’alcalde d’Igualada Marc Castells i els presidents de Fira d’Igualada Joan Domènech i de l’agrupació tèxtil FAGEPI Joan Gabarró. Per accedir al recinte firal caldrà haver-se inscrit prèviament a la pàgina web bstim.cat.

BSTIM es promociona a Portugal

Gràcies a un acord de Fira d'Igualada i el Clúster Català de la Moda MODACC signat amb l'Associació Tèxtil de Portugal (ATP), la fira BSTIM és present al recinte de la fira de moda Modtissimo que se celebra aquesta setmana a Porto (Portugal). Juntament amb BSTIM, altres empreses productores catalanes assisteixen a la fira portuguesa, com ara Docor, Punto Blanco, Diutex i l’Associació Global Textil BCN. En reciprocitat, la setmana que ve l’Associació Tèxtil de Portugal serà present a BSTIM.

BSTIM, fira de referència a Europa

La fira tèxtil BSTIM (Best Solutions in Textile Manufacturing) està organitzada per Fira d'Igualada i l'agrupació tèxtil FAGEPI amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada i té per objectiu estimular la fabricació tèxtil de proximitat i enfortir la indústria local. La tercera edició tindrà lloc els dies 22 i 23 de febrer de 2017 al recinte de l’Escorxador d’Igualada, i a partir d’aquesta tercera edició passarà a celebrar-se cada dos anys, tal i com ja estava previst.

© Copyright 2016 by Hipo. All Right Reserved. Avís Legal

Contacte

Galeria

Premsa

Activitats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies. OK