La fira BSTIM i la portuguesa Modtissimo col·laboren per atreure més producció tèxtil a la península

Fira d'Igualada i el Clúster català de la moda MODACC, en nom de la fira BSTIM, han signat un acord de col·laboració amb l'Associació Tèxtil de Portugal (ATP) amb la intenció de sumar esforços i capacitats per a promocionar les dues fires tèxtils que es celebren a la Península Ibèrica, Modtissimo i BSTIM, i aconseguir així potenciar el desenvolupament comercial de la indústria de la moda. Les dues fires tenen entre els seus objectius atreure la producció de grans marques que fins ara recorrien al mercat asiàtic i oferir-los la possibilitat de fabricar en proximitat.

L'acord estableix, entre altres iniciatives, un intercanvi d'espais en les dues fires, de manera que BSTIM serà present al recinte firal de la fira Modtissimo que té lloc a Porto (Portugal) els dies 15 i 16 de febrer, i la setmana següent una representació dels fabricants tèxtils portuguesos organitzadors de Modtissimo tindran un estand propi a BSTIM, que se celebra a Igualada (Barcelona) els dies 22 i 23 de febrer.

L'acord també preveu altres intercanvis i col·laboracions orientats a difondre els esdeveniments i activitats que se celebren en el marc de les dues fires, i la creació d'una plataforma per a participar conjuntament en altres fires que es realitzen en altres llocs del món, amb l'objectiu de potenciar el desenvolupament comercial de la indústria de la moda catalana i portuguesa a altres països.

Modtissimo i BSTIM, fires de referència a Europa

El Saló Modtissimo va néixer el 1992 i actualment se celebra a Porto (Portugal). Concentra desenes d'expositors de teixits i accessoris i també confeccionistes, empreses de serveis, escoles i institucions.

La fira tèxtil BSTIM (Best Solutions in Textile Manufacturing) està organitzada per Fira d'Igualada i l'agrupació tèxtil FAGEPI amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada i té per objectiu estimular la fabricació tèxtil de proximitat i enfortir la indústria local. La tercera edició tindrà lloc els dies 22 i 23 febrer 2017 a Igualada (Barcelona).

© Copyright 2016 by Hipo. All Right Reserved. Avís Legal

Contacte

Galeria

Premsa

Activitats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies. OK